wemos 4 digit clock - Not getting 170v on High voltage

More
2 months 4 days ago #10429 by Ian
Hmm. Does it happen when you touch or vibrate the module, or does it happen totally without outside influence? I have seen something once or twice that when I touch the MOSFET or shock the board that it goes into tilt.

Powering off and back on clears the error.

It must have Windows inside...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #10430 by Farsider
I’m not holding or touching it when it’s on.
If it’s been left off for a period of time, it will start as normal then 2-3 mins later that tube will go out.
If I then turn it off and back on, the tube remains off.
I’m guessing that there’s a component that needs to cool down or reset.

Also what password do I use to access the clock.
The only details I initially entered were the wifi ones (ssid and password).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #10431 by Farsider
Also the same happens after resetting the clock

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #10432 by Ian
OK, easy question first. For the password, please see page 14 of this manual:

www.nixieclock.biz/Downloads/4-Digit-User-Manual-V1.pdf

(I've put the link in there to help others later locate the manual).

Short answer: "SetMeUp!" (capitalisation is important).

There are other passwords for configuration and Over The Air updates: These are on page 25 of the same manual.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.200 seconds

Search

Tube Suppliers

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com