DA-2000 NUMITRON tubes not driven

More
7 months 3 weeks ago #12334 by Ian
OK, I updated the board pictures in the manual:

https://www.nixieclock.biz/Downloads/DA2000-Clock-Construction-Manual-Rev1.pdf

You must install C1-C6, but you do not need C7-C12.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12335 by Ya
Ok, I looked at the manual, there was some confusion for me, I had not soldered C1 ... C6.
I am attaching the part list.
So I changed that, but the tubes are still not driven.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12336 by Ian
That is an error on the parts list, thank you for noting it. I will correct it.

Could you show a photo of the board right now, perhaps I can spot something.

Whe you turn it on, the LEDs should be white, then one at a time turn green. If you are still in test mode, the LEDs will start to change colour all together, and the digits on the tubes *should* count.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12337 by Ya
the test procedure goes well but there are only the leds
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12338 by Ian
Everything looks fine.

Please let me have a think about it. I don't see any reason why it should not work. I will think about it at lunch now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12339 by Ya
ok :)
Bon appétit!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: AccutronTy_EeberfestIan
Time to create page: 0.132 seconds
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com