Clarification needed on the many versions, revs, and releases

More
8 months 2 days ago #10801 by Ionut
I replaced those 3 2N7000 s with new ones... The problem still exists... It let me thinks that maybe a piece of PCB track is in short...
I gave up and put the red color from VIN and an on/off switch and that s it...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 day ago #10803 by Ty_Eeberfest
Your clock looks good!

I am curious - did you try powering up the board while you had the 2N7000s removed? If so, what did the LEDs do?

Look into it later when the dust is clearing off the crater.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 day ago #10804 by Ian
Hmm Ty that's a good question. One thing comes to mind: Once in the past I had some RCGB LEDs instead of the RAGB (i.e. common cathode, not common anode) and IIRC something similar happened to me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 21 hours ago #10807 by Ionut
Yes, before mounting the new transistors I powered up the board and the rgbs did not light up, after installing the rgbs they were lighting al cathodes the same time. But the red one was about 50 % from maximum. I tried changing the values from the menu, but no result...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 21 hours ago #10808 by Ionut
I used common annode Rgbs because the common cathode did not light up, it seems that is hard to find common anode rgbs in my city... I had to buy them online... All stores from my city have just common cathode, they didn t even know that are two types...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: AccutronTy_EeberfestIan
Time to create page: 0.184 seconds

Search

Tube Suppliers

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com