Strange

More
1 year 2 months ago #9987 by Ian
Replied by Ian on topic Strange
I'm not aware of any reason that it should not work. What does not work about it? Are some digits wrong, or do you get no display at all, or something?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #9989 by Peanut13
Replied by Peanut13 on topic Strange
Solved tried the so called new chips in my classic dead so will return them problem is finding a supply 74 chips by the way the original chip tried that also dead

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #9992 by Ty_Eeberfest
Replied by Ty_Eeberfest on topic Strange
Well, I don't understand why the original chip would die right when you updated firmware, but maybe it's just a weird coincidence.

Look into it later when the dust is clearing off the crater.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #9993 by Peanut13
Replied by Peanut13 on topic Strange
All I can think of is they were salvaged from a PCB I bought clean pulls but no idea how old the new ones came from a eBay seller at nine pounds for two that's why they are being returned and now looking for a different seller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #9995 by Ian
Replied by Ian on topic Strange
I'm just curious why you wanted to use the 74141 instead of the K155ID1s? Both are equally retro in my opinion.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #9996 by Peanut13
Replied by Peanut13 on topic Strange
Simple as 74141 are the original, k1551d are copies.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: AccutronTy_EeberfestIan
Time to create page: 0.178 seconds

Search

Tube Suppliers

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com